Buckwheat Stuffed Tomatoes / Tomates farcies au sarrasin
2014-07-22 22:36:25
Ingredients
- Most ingredients can be obtained as organic.
- 2 cups – 500 ml finely cubed chicken breast
- 1/2 cup - 125 ml white wine
- 1/4 cup – 60 ml olive oil
- 2 tbsps – 30 ml balsamic vinegar
- 4 crushed garlic cloves
- 2 tbsps – 30 ml prepared mustard
- 2 tbsps – 30 ml lemon juice
- 1/4 cup – 60 ml liquid honey
- 1 tsp – 5 ml oregano
- 4 tomatoes hollowed
- 1/4 cup – 60ml buckwheat
- 2 tbsps – 30 ml chopped celery
- 2 tbsps – 30 ml chopped carrots
- 4 tbsps – 60 ml chopped onion
- 1/2 cup – 125ml chicken broth
- Put the first 9 ingredients in a large bowl. Mix. Cover. Refrigerate for 2 hours. In a small pot put buckwheat, chopped carrot, chopped celery, and chopped onion in water. Bring to a boil. Simmer for 20 to 30 minutes. Remove from heat. Remove chicken from marinade. Cook chicken in a medium sized skillet at medium heat until chicken is cooked. Add buckwheat. Mix. Stuff tomatoes. Cook at 350°F for 20 minutes.(4 servings)
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- La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
- 2 tasses – 500 ml poitrine de poulet coupé en petits cubes
- 1/2 tasse – 125 ml vin blanc
- 1/4 tasse – 60 ml d’huile d’olive
- 2 c. à tables – 30 ml vinaigre balsamic
- 4 gousse d’ail écrasée
- 2 c. à tables – 30 ml moutarde préparée
- 2 c. à tables – 30 ml jus de citron
- 1/4 tasse – 60 ml miel liquide
- 1 c. à thé – 5 ml origan
- 1/4 tasse – 60 ml sarrasin
- 2 c. à tables – 30 ml carottes coupées en petit morceaux
- 2 c. à tables – 30 ml céleri coupé en petit morceaux
- 1/4 tasse – 60 ml oignon coupé en petit morceaux
- 1/2 tasse – 125 ml bouillon de poulet
- 4 tomates vidées
- Mettre les premiers 9 ingrédients dans un grand bol. Mélanger. Couvrir. Refrigerer pendant 2 heures. Dans un petit chaudron mettre le sarrasin, les carottes, le céleri, et l’oignon dans l’eau. Amener à ébullition. Laisser mijoter à feu doux pendant 20 à 30 minutes. Mettre de côté. Retirer la viande de la marinade. Cuire à feu moyen jusqu’à ce que le poulet soit cuit. Ajouter le sarrasin. Mélanger. Farcir les tomates. Cuire à 350°F pendant 20 minutes. (4 portions)
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