Buckwheat Stuffed Tomatoes

Buckwheat Stuffed Tomatoes / Tomates farcies au sarrasin
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Ingredients
  1. Most ingredients can be obtained as organic.
  2. 2 cups – 500 ml finely cubed chicken breast
  3. 1/2 cup - 125 ml white wine
  4. 1/4 cup – 60 ml olive oil
  5. 2 tbsps – 30 ml balsamic vinegar
  6. 4 crushed garlic cloves
  7. 2 tbsps – 30 ml prepared mustard
  8. 2 tbsps – 30 ml lemon juice
  9. 1/4 cup – 60 ml liquid honey
  10. 1 tsp – 5 ml oregano
  11. 4 tomatoes hollowed
  12. 1/4 cup – 60ml buckwheat
  13. 2 tbsps – 30 ml chopped celery
  14. 2 tbsps – 30 ml chopped carrots
  15. 4 tbsps – 60 ml chopped onion
  16. 1/2 cup – 125ml chicken broth
  17. Put the first 9 ingredients in a large bowl. Mix. Cover. Refrigerate for 2 hours. In a small pot put buckwheat, chopped carrot, chopped celery, and chopped onion in water. Bring to a boil. Simmer for 20 to 30 minutes. Remove from heat. Remove chicken from marinade. Cook chicken in a medium sized skillet at medium heat until chicken is cooked. Add buckwheat. Mix. Stuff tomatoes. Cook at 350°F for 20 minutes.(4 servings)
  18. _____________________________________________________________________________
  19. La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
  20. 2 tasses – 500 ml poitrine de poulet coupé en petits cubes
  21. 1/2 tasse – 125 ml vin blanc
  22. 1/4 tasse – 60 ml d’huile d’olive
  23. 2 c. à tables – 30 ml vinaigre balsamic
  24. 4 gousse d’ail écrasée
  25. 2 c. à tables – 30 ml moutarde préparée
  26. 2 c. à tables – 30 ml jus de citron
  27. 1/4 tasse – 60 ml miel liquide
  28. 1 c. à thé – 5 ml origan
  29. 1/4 tasse – 60 ml sarrasin
  30. 2 c. à tables – 30 ml carottes coupées en petit morceaux
  31. 2 c. à tables – 30 ml céleri coupé en petit morceaux
  32. 1/4 tasse – 60 ml oignon coupé en petit morceaux
  33. 1/2 tasse – 125 ml bouillon de poulet
  34. 4 tomates vidées
  35. Mettre les premiers 9 ingrédients dans un grand bol. Mélanger. Couvrir. Refrigerer pendant 2 heures. Dans un petit chaudron mettre le sarrasin, les carottes, le céleri, et l’oignon dans l’eau. Amener à ébullition. Laisser mijoter à feu doux pendant 20 à 30 minutes. Mettre de côté. Retirer la viande de la marinade. Cuire à feu moyen jusqu’à ce que le poulet soit cuit. Ajouter le sarrasin. Mélanger. Farcir les tomates. Cuire à 350°F pendant 20 minutes. (4 portions)
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