Cranberry Cappuccino Chocolate Cheesecake

Cranberry Cappuccino Chocolate Cheesecake / Gâteau au fromage chocolaté aux canneberges et au café
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Ingredients
  1. Most ingredients can be obtained as organic.
  2. 500 ml – 2 cups Chopped almonds
  3. 60 ml – 1/4 cup melted butter
  4. 2 pkgs (8 oz. each) cream cheese
  5. 125 ml – 1/2 cup white sugar
  6. 5 ml – 1 tsp. vanilla
  7. 2 eggs
  8. 2 tbsp. strong coffee
  9. 3 squares (3 oz – 85g) baking chocolate
  10. 1 cup cranberries
  11. Mix chopped almonds with melted butter. Press crust mixture into 9 inch pie plate. Put aside. Mix cream cheese and sugar until blended. Add vanilla, eggs, and mix well. Add melted chocolate and coffee. Mix in cranberries. Pour on almond crust. Bake at 350°F for 35 to 40 minutes. Refrigerate for 3 hours or overnight. (Yields 10 servings)
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  13. La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
  14. 500 ml – 2 tasses d`amandes en miettes
  15. 60 ml – 1/4 de tasse beurre fondu
  16. 2 paquets (8oz chacun)fromage en crème
  17. 125 ml – 1/2 tasse sucre blanc
  18. 5 ml – 1 c. à thé vanille
  19. 2 œufs
  20. 2 c. à table café fort
  21. 3 carré (3oz – 85g) chocolat sucré
  22. 1 tasse canneberges
  23. Mélanger les amandes dans le beurre fondu. Presser le mélange dans une assiette à tarte de 9 pouces. Mettre de côté. Battre ensemble le fromage et le sucre. Ajouter la vanille et les œufs jusqu’à ce quet bien mélangés. Ajouter le chocolat et le café. Ajouter les canneberges. Étendre sur la croûte. Cuire à 350°F pour 35 à 40 minutes. Réfrigérer pendant 3 heures ou pendant la nuit. (10 portions)
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