Cream of Yellow Flax and Asparagus Soup / Soupe à la crème d’asperge et au lin jaune
2014-07-22 22:39:41
Ingredients
- Most ingredients can be obtained as organic.
- 3 2/3 cups – 900 ml chicken broth
- 20 asparagus sprigs
- 1 medium sized onion
- 1 tsp – 5 ml sea salt
- 2 tbsp – 30 ml whole yellow flax
- 1/2 tsp – 2 ml basil
- 1/2 cup – 125 ml cream(35%)
- Put the first 6 ingredients in a medium pot. Cook at medium heat until asparagus and onions are tender. Let cool. Blend one cup at a time in processor and empty a separate bowl. When blending is complete, pour blended ingredients back into pot. Add cream. Heat through until warm again. Serve. (6 servings)
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- La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
- 3 2/3 tasses – 900ml bouillon de poulet
- 20 asperges
- 1 onion moyen
- 1 c. à thé – 5 ml sel de mer
- 2 c. à tables – 30 ml lin jaune entier
- 1/2 c. à thé – 2 ml basilic
- 1/2 tasse – 125 ml Crème(35%)
- Mettre les 6 premiers ingédients dans un chaudron d’une grosseure moyenne. Cuire à feu moyen jusqu'à ce que les asperges et les oignons soient tendres. Laisser refroidir. Mélanger en purée 1 tasse à la fois dans un robot culinaire. Vider chaque tasse de purée dans un bol séparé. Remettre la purée dans le chaudron. Ajouter la crème. Cuire à feu moyen jusqu’à ce que la soupe soit chaude. Servir. (6 portions)
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