Lentil Soup / Soup aux Lentilles
2014-07-22 22:41:07
Ingredients
- Most ingredients can be obtained as organic.
- 250 ml – 1 cup lentils
- 900 ml – 3 cups beef broth
- 125 ml – 1/2 cup celery
- 125 ml – 1/2 cup carrots
- 1 medium onion
- 3 garlic cloves (crushed)
- 500 ml – 2 cups canned tomatoes
- 1 tsp sea salt
- Wash lentils. Soak lentils overnight. Drain. Add enough water in pot to cover lentils. Cook at medium heat until tender. Drain. Put in slow cooker: lentils and all of the remaining ingredients. Cook all day. Serve. (Yields: 8 servings)
- _____________________________________________________________________________
- La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
- 250 ml – 1 tasse lentilles
- 900 ml – 3 tasses bouillon de boeuf
- 125 ml – 1/2 tasse céleri
- 125 ml - 1/2 tasee carottes
- 1 oignon
- 3 gousses d’ail (écrasées)
- 500 ml – 2 tasses tomates en conserves
- 1 c. à thé sel de mer
- Laver les lentilles. Tremper les lentilles pendant la nuit. Égouter. Ajouter assez d’eau dans le chaudron pour couvrir les lentilles. Cuire à feu moyen jusqu’à ce que les lentilles soient tendres. Égouter. Mettre dans la mijoteuse les lentilles et tous les autres ingrédients. Cuire toute la journée. Servir. (8 portions)
Club Organics http://www.poplarvalleyorganics.ca/