Lentil Soup

Lentil Soup / Soup aux Lentilles
Write a review
Print
Ingredients
  1. Most ingredients can be obtained as organic.
  2. 250 ml – 1 cup lentils
  3. 900 ml – 3 cups beef broth
  4. 125 ml – 1/2 cup celery
  5. 125 ml – 1/2 cup carrots
  6. 1 medium onion
  7. 3 garlic cloves (crushed)
  8. 500 ml – 2 cups canned tomatoes
  9. 1 tsp sea salt
  10. Wash lentils. Soak lentils overnight. Drain. Add enough water in pot to cover lentils. Cook at medium heat until tender. Drain. Put in slow cooker: lentils and all of the remaining ingredients. Cook all day. Serve. (Yields: 8 servings)
  11. _____________________________________________________________________________
  12. La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
  13. 250 ml – 1 tasse lentilles
  14. 900 ml – 3 tasses bouillon de boeuf
  15. 125 ml – 1/2 tasse céleri
  16. 125 ml - 1/2 tasee carottes
  17. 1 oignon
  18. 3 gousses d’ail (écrasées)
  19. 500 ml – 2 tasses tomates en conserves
  20. 1 c. à thé sel de mer
  21. Laver les lentilles. Tremper les lentilles pendant la nuit. Égouter. Ajouter assez d’eau dans le chaudron pour couvrir les lentilles. Cuire à feu moyen jusqu’à ce que les lentilles soient tendres. Égouter. Mettre dans la mijoteuse les lentilles et tous les autres ingrédients. Cuire toute la journée. Servir. (8 portions)
Club Organics http://www.poplarvalleyorganics.ca/