Mushroom Cashew Parmesan Linguine

Mushroom Cashew Parmesan Linguine / Linguine à l’acoujou, au parmesan et aux champignons
Write a review
Print
Ingredients
  1. Most ingredients can be obtained as organic.
  2. 30 ml – 2 tbsp. butter
  3. 1 medium onion
  4. 2 garlic cloves(crushed)
  5. 450 ml – 2 cups fresh sliced mushrooms
  6. 350 ml - 1-1/2 cups cream
  7. 125 ml - 1/2 cup cashews(chopped)
  8. 175 ml - 3/4 cup parmesan cheese(grated)
  9. 2 ml - 1/2 tsp sea salt
  10. 30 ml – 2 tbsp. olive oil
  11. 250g – 8 oz. linguine
  12. 2L - 8 cups water
  13. Bring water to a boil in large pot. Add olive oil and linguine. Cook 10 minutes until pasta is tender. Drain. Put aside. Melt butter in medium pot. Sautée onion, garlic, and mushroom. Mix in cream, cashews, parmesan cheese, and sea salt. Mix in linguine. Serve. (Yield 4 servings)
  14. _____________________________________________________________________________
  15. La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
  16. 30 ml – 2 c. à tables beurre
  17. 1 oignon
  18. 2 gousses d’ail(écrasées)
  19. 450 ml – 2 tasses champignons frais coupé en tranche
  20. 350 ml - 1 tasse 1/2 crème 35 %
  21. 125 ml – 1/2 tasse d’acajou
  22. 175 ml – 3/4 tasse fromage parmesan(rappé)
  23. 2 ml – 1/2 tsp sel de mer
  24. 30 ml – 2 c. à tables d’huile d’olive
  25. 250g – 8 oz. linguine
  26. 2L – 8 tasses d’eau
  27. Dans un grand chaudron amener l’eau à ébullition. Ajouter l’huile d’olive et le linguine. Cuire 10 minutes jusqu’à ce que les nouilles soient tendres. Égouter. Mettre de côté. Fondre le beurre dans chaudron moyen. Sauter l’oignon, l’ail, et les champignons. Ajouter la crème, l’acajou, le parmesan, et le sel de mer. Ajouter linguine. Servir.(4 portions)
Club Organics http://www.poplarvalleyorganics.ca/