Oatmeal Raisin Cookies

Oatmeal Raisin Cookies / Biscuit aux raisins secs et à l’avoine
Write a review
Print
Ingredients
  1. Most ingredients can be obtained as organic.
  2. 1 cup – 250 ml butter
  3. 1 cup – 250 ml sugar
  4. 1 egg
  5. 1 tsp – 4 ml baking soda
  6. 3 cups – 750 ml oatmeal
  7. 2 cups – 500 ml whole wheat flour
  8. 1 cup – 250 ml raisins
  9. Put butter and sugar in a medium size bowl. Mix well until smooth. Add egg and baking soda. Mix. Add the remaining ingredients. Mix. Form into 1 inch balls. Place on cookie sheet. Cook at 350°F for 12 minutes.(makes 2 dozens)
  10. _____________________________________________________________________________
  11. La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
  12. 1 tasse – 250 ml beurre
  13. 1 tasse – 250 ml sucre
  14. 1 œuf
  15. 1 c. à thé – 4 ml bicarbonate de soude
  16. 3 tasses – 750 ml d’avoine
  17. 2 tasses – 500 ml farine au blé entier
  18. 1 tasses – 250 ml raisins
  19. Mettre dans un bol moyen le beurre et le sucre. Mélanger jusqu’à ce soit crémeux. Ajouter l’œuf et la bicarbonate de soude. Mélanger. Ajouter le reste des ingrédients. Mélanger. Roulé en petite boule de 1 pouce. Placer sur une tole à biscuit. Cuire à 350°F pendant 12 minutes. (2 douzaines)
Club Organics http://www.poplarvalleyorganics.ca/