Tasty Almond Cheesecake

Tasty Almond Cheesecake / Gâteau au fromage et aux amandes
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Ingredients
  1. Most ingredients can be obtained as organic.
  2. 500 ml – 2 cups chopped almonds
  3. 60 ml – 1/4 cup melted butter
  4. 2 pkgs (8 oz. each) cream cheese
  5. 125 ml – 1/2 cup sugar
  6. 5 ml – 1 tsp vanilla
  7. 2 eggs
  8. 3 squares (3 oz – 85g ) white baking chocolate
  9. Mix only 1 3/4 of chopped almonds with melted butter. Press crust mixture into 9 inch pie plate. Put aside. Mix cream cheese , sugar until blended. Add vanilla , eggs, and mix well. Add melted white chocolate and leftover almonds in mixture. Pour on almond crust. Bake at 350°F for 35 to 40 minutes. Refrigerate for 3 hours or overnight. Serve.(Yield 10 servings)
  10. _____________________________________________________________________________
  11. La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
  12. 500 ml – 2 tasses d’amande en miette
  13. 60 ml – 1/4 tasse beurre fondu
  14. 2 paquets ( 8oz chacun) fromage en crème
  15. 125 ml – 1/2 tasse de sucre blanc
  16. 5 ml – 1 c. à thé vanille
  17. 2 œufs
  18. 3 carrés (3oz – 85g) chocolat blanc
  19. Mélanger 1 3/4 des amandes et de beurre fondu. Presser le mélange dans une assiette à tarte de 9 pouces.Mettre de côté. Battre ensemble le fromage et le sucre. Ajouter la vanille et les 2 œufs jusqu'à ce soit bien mélangé. Ajouter le chocolat blanc et le reste des amandes.Étendre sur la croûte. Cuire à 350°F pour 35 à 40 minutes. Réfrigérer pendant 3 heures ou pendant la nuit. Servir. (10 portions)
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