Tasty Almond Cheesecake / Gâteau au fromage et aux amandes
2014-07-22 22:47:59
Ingredients
- Most ingredients can be obtained as organic.
- 500 ml – 2 cups chopped almonds
- 60 ml – 1/4 cup melted butter
- 2 pkgs (8 oz. each) cream cheese
- 125 ml – 1/2 cup sugar
- 5 ml – 1 tsp vanilla
- 2 eggs
- 3 squares (3 oz – 85g ) white baking chocolate
- Mix only 1 3/4 of chopped almonds with melted butter. Press crust mixture into 9 inch pie plate. Put aside. Mix cream cheese , sugar until blended. Add vanilla , eggs, and mix well. Add melted white chocolate and leftover almonds in mixture. Pour on almond crust. Bake at 350°F for 35 to 40 minutes. Refrigerate for 3 hours or overnight. Serve.(Yield 10 servings)
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- La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
- 500 ml – 2 tasses d’amande en miette
- 60 ml – 1/4 tasse beurre fondu
- 2 paquets ( 8oz chacun) fromage en crème
- 125 ml – 1/2 tasse de sucre blanc
- 5 ml – 1 c. à thé vanille
- 2 œufs
- 3 carrés (3oz – 85g) chocolat blanc
- Mélanger 1 3/4 des amandes et de beurre fondu. Presser le mélange dans une assiette à tarte de 9 pouces.Mettre de côté. Battre ensemble le fromage et le sucre. Ajouter la vanille et les 2 œufs jusqu'à ce soit bien mélangé. Ajouter le chocolat blanc et le reste des amandes.Étendre sur la croûte. Cuire à 350°F pour 35 à 40 minutes. Réfrigérer pendant 3 heures ou pendant la nuit. Servir. (10 portions)
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