Marinated Lemon Honey Chicken / Poulet mariné au miel et au citron
2014-07-22 22:42:29
Ingredients
- Most ingredients can be obtained as organic.
- 5 boneless chicken breasts
- 250 ml – 1 cup white wine
- 125 ml – 1/2 cup olive oil
- 60 ml – 1/4 cup balsamic vinegar
- 4 garlic cloves (crushed)
- 60 ml – 1/4 cup prepared mustard
- 30 ml – 2 tbsp. lemon juice
- 125 ml - 1/2 cup liquid honey
- 15 ml – 1 tbsp. oregano
- Put chicken in single layer in dish. Put aside. Mix in bowl all remaining ingredients. Pour over chicken. Cover and let marinade in fridge for at least 6 hours. Remove chicken from marinade. Place in cooking dish. Cook at 350°F for 45 minutes or until chicken is no longer pink. (Yields 5 servings)
- _____________________________________________________________________________
- La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
- 5 poitrines de poulet
- 250 ml – 1 tasse vin blanc
- 125 ml – 1/2 tasse d’huile d’olive
- 60 ml – 1/4 tasse d’huile balsamique
- 4 gousses d’ail (écrasées)
- 60 ml – 1/4 tasse moutarde préparée
- 30 ml – 2 c. tables jus de citron
- 125 ml – 1/2 tasse miel liquide
- 15 ml – 1 c. table origan
- Mettre les poitrines dans un plat. Mettre de côté. Mélanger dans un bol tout les autres ingrédients.Verser sur le poulet. Couvrir et laisser mariner dans le frigo pendant au moins 6 heures. Enlever le poulet de la marinade. Mettre sur un plat de cuisson. Cuire à 350°F pour 45 minutes ou jusqu’à ce que le poulet ne soit plus rose. (5 portions)
Club Organics http://www.poplarvalleyorganics.ca/