Marinated Lemon Honey Chicken

Marinated Lemon Honey Chicken / Poulet mariné au miel et au citron
Write a review
Print
Ingredients
  1. Most ingredients can be obtained as organic.
  2. 5 boneless chicken breasts
  3. 250 ml – 1 cup white wine
  4. 125 ml – 1/2 cup olive oil
  5. 60 ml – 1/4 cup balsamic vinegar
  6. 4 garlic cloves (crushed)
  7. 60 ml – 1/4 cup prepared mustard
  8. 30 ml – 2 tbsp. lemon juice
  9. 125 ml - 1/2 cup liquid honey
  10. 15 ml – 1 tbsp. oregano
  11. Put chicken in single layer in dish. Put aside. Mix in bowl all remaining ingredients. Pour over chicken. Cover and let marinade in fridge for at least 6 hours. Remove chicken from marinade. Place in cooking dish. Cook at 350°F for 45 minutes or until chicken is no longer pink. (Yields 5 servings)
  12. _____________________________________________________________________________
  13. La plupart des ingrédients peuvent être biologiques.
  14. 5 poitrines de poulet
  15. 250 ml – 1 tasse vin blanc
  16. 125 ml – 1/2 tasse d’huile d’olive
  17. 60 ml – 1/4 tasse d’huile balsamique
  18. 4 gousses d’ail (écrasées)
  19. 60 ml – 1/4 tasse moutarde préparée
  20. 30 ml – 2 c. tables jus de citron
  21. 125 ml – 1/2 tasse miel liquide
  22. 15 ml – 1 c. table origan
  23. Mettre les poitrines dans un plat. Mettre de côté. Mélanger dans un bol tout les autres ingrédients.Verser sur le poulet. Couvrir et laisser mariner dans le frigo pendant au moins 6 heures. Enlever le poulet de la marinade. Mettre sur un plat de cuisson. Cuire à 350°F pour 45 minutes ou jusqu’à ce que le poulet ne soit plus rose. (5 portions)
Club Organics http://www.poplarvalleyorganics.ca/